sobre mi

Sóc dissenyador gràfic i florista. Nascut l’any 1984 a Molins de Rei, on estic establert.

Sóc un amant de la música, la natura i dels animals, tot i que perdo la conta de les hores davant del Photoshop (igual que amb la guitarra o la bateria).

Com a dissenyador gràfic, m’he format a IDEP, i he tingut l’oportunitat de treballar com a freelance i també com a encarregat de disseny en un centre de reprografia. Això m’ha permès d’una banda posar-me en contacte amb el client a peu de carrer, i de l’altra experimentar amb màquines de gran format, plotters (d’impressió i de tall) i amb el disseny i muntatge de vinils.

Com a florista, he tingut l’oportunitat d’aprendre a Rosa Valls formació, amb floristes d’alt nivell com Rosa Valls, Sílvia Mir, Marta Arnau i Sergi González, entre d’altres. Exercir des de llavors com a oficial florista a Bouquet m’ha permès realitzar-me artísticament, a banda d’encarregar-me dels manteniments de grans hotels i boutiques de Barcelona. També m’ha permès conèixer a fons el món dels esdeveniments, tant socials com d’empresa, i participar en muntatges de grans dimensions.

M’agrada la gent senzilla, que diu les coses tal com són (potser perquè jo també sóc així?), i no m’agraden les falses retòriques i la hipocresia. Per altra banda, m’agrada aquella petita obsessió que un repte em pot suposar, i ja sabem que quan una cosa t’agrada, el temps passa volant… Potser sóc una mica maniàtic de la perfecció, però ho equilibro amb un punt de mandra; aquest és el secret per no perdre la salut davant l’ordinador!