Qui sóc

Hola! Sóc l’Oriol Bargalló

💡

Vols que t’ajudi a definir la imatge de la teva empresa i comunicar millor per a vendre més?

👇

Si creus que la percepció de la teva marca o serveis no s’ajusta a la qualitat que ofereixes, és el moment d’apostar per una imatge corporativa de qualitat, i un contingut visual atractiu per a la teva empresa, que cridi l’atenció i no passi desapercebut.

👨‍💻

QUÈ PUC FER PER TU O PER LA TEVA EMPRESA?

Disseny corporatiu

Puc ajudar-te a definir la millor imatge gràfica per a la teva empresa, i els elements necessaris per fer la teva marca reconeixible.

Disseny publicitari

Imatge gràfica de qualitat per a les teves campanyes publicitàries, per a destacar entre la competència i obtenir millors resultats.

Web i Xarxes Socials

Disseny simple i atractiu, fàcil per a l’usuari i amb la informació essencial que vols transmetre ordenada i categoritzada.

3D

Modelat en 3D d’objectes i espais, com a suport gràfic per a poder mostrar els teus projectes de la manera més real i immersiva.

Àudio i vídeo

Enregistrament i edició de material audiovisual, per a promocions publicitàries, per a xarxes socials, pàgines web, etc.

Personalitzats

Projectes gràfics, d’audio o vídeo personalitzats, adapatats a les teves necessitats, inclassificables a les altres seccions.

PER QUÈ JO?

Després de més de 10 anys acumulant experiència en el disseny gràfic, crec que tinc la capacitat creativa per afrontar amb èxit aquest tipus de projectes i adaptar-me a les necessitats particulars de cada empresa.

I ho crec perquè la meva primera experiència en aquest sector va ser com a responsable de disseny gràfic en un centre de reprografia, on vaig aprendre a adaptar els meus dissenys a les necessitats de cada empresa per aconseguir un servei personalitzat, controlant tot el procés: des de la idea i el seu disseny, fins a la impressió, manipulació i muntatges.

He realitzat altres treballs com a florista, sempre emmarcats en l’àmbit de la creativitat i el disseny, que m’han aportat la capacitat de treballar en equip, coordinant equips de treball de fins a 14 persones.

EN QUÈ PUC AJUDAR-TE A MILLORAR

Millorar la teva imatge de marca i la qualitat del contingut que dirigeixes al teu públic t’ajudarà a:

👉 Millorar la confiança a la teva marca
👉 Augmentar la teva visibilitat
👉 Diferenciar-te de la competència
👉 Augmentar la rellevància de la teva marca
👉 Captar nous clients

🗣️

Parlem?

Si has arribat fins aquí és que penses que et puc ajudar en alguna cosa. No ho dubtis, parlem. Estaré encantat de resoldre qualsevol dubte.